کنگر فرنگی یکی از متنوع ترین مواد غذایی دنیا است. نه تنها از آن در بسیاری از غذاها استفاده می کنند، بلکه در بین خارهای دارویی نیز ستاره دار است. دانشمندان کنگر فرنگی را با نام Cynara cardunculus نیز می شناسند. منشأ کنگر فرنگی منطقه مدیترانه است. بنابراین آن را در این منطقه می بینید، زیرا کنگر فرنگی ماده اصلی غذاهای بسیاری از کشورهای نزدیک این منطقه است. امروزه کنگر فرنگی در مقیاس جهانی محبوب است، اگرچه دیدن آن در ایران کم تر متداول است.
ارزش غذایی
- اول از همه، کنگر فرنگی یک غذای کم کالری است که ۱۰۰ گرم آن، تنها ۴۷ کیلو کالری تأمین می کند.
- علاوه بر این حاوی مقدار بسیار کمی چربی اشباع شده است.
- از طرف دیگر غنای فیبر رژیمی، ویتامین ها و مواد معدنی ممکن است مهم ترین ویژگی در بین واقعیت های غذایی کنگر فرنگی باشد.
- طیف گسترده ای از ویتامین ها در کنگر فرنگی وجود دارد، از ویتامینC ، B6، B12،A ،D ،E گرفته تا تیامین، نیاسین یا ریبوفلاوین.
- به همین ترتیب، مواد معدنی مختلف و در مقادیر قابل توجه نیز دارد.
- کنگر فرنگی میزان پتاسیم، فسفر، آهن، منیزیم و کلسیم فراوانی دارد.
تنها مزایای ثابت شده کنگر فرنگی
۱- مقابله با سرطان
- یکی از مهم ترین فواید سلامتی کنگر فرنگی بهبود پیشگیری از سرطان است.
- از بین حدود ۱۰۰۰ نوع غذا، کنگر فرنگی در بین ۱۰ غذای برتر با بیش ترین میزان آنتی اکسیدان ها قرار دارد.
- و غنای آنتی اکسیدان ها با کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه است.
- آنتی اکسیدان ها در برابر مشکلات بی شمار، دارای اثرات محافظتی هستند زیرا می توانند اثرات خطرناک رادیکال های آزاد را مهار کنند.
ادامه مطلب لینک زیر:
کنگر فرنگی، خواص، عوارض و نحوه خرید آن که حتما باید بدانید!
درباره این سایت